Nezaradené

Chicco predáva relax

Chicco predáva relax
Vieme, aké to je, keď sa drobec rozplače, alebo keď okolo seba hádže jedlo a plieska sa o zem. Vieme, že to nie je jednoduché. Matky sú bojovníčky. Žijúci superhrdinovia. Nepotláčajú zločin, ale vychovávajú budúcu generáciu lekárov, vedcov, politikov a športovcov. Zaslúžia si pomoc, parťáka, ktorý im bude v akcii kryť chrbát. Chicco je jeden z najväčších a najznámejších dodávateľov “rodičovských parťákov”. Vieme všetko o jeho histórii, hodnotách a produktoch.


Ako sa to stalo
Otázka, ktorú si kladie každá matka, keď nájde celú kuchyňu zababranú od detskej výživy alebo stenu pomaľovanú pastelkami. Kladieme si ju aj my, hoci s trochu iným významom. Ako sa to stalo, že sa z malej talianskej firmy stala svetoznáma ikona v oblasti detského sortimentu?

História
V roku 1946 založil Talian Pietro Catelli firmu Artsana. Pôvodne sa firma zameriavala na predaj a distribúciu medikamentov. Netrvalo dlho a vybudovala si na trhu stabilné zázemie. Rok 1968 bol pre značku Chicco prelomový. Narodil sa totiž Enrico, syn Pietra Catelliho. V rodine mu nikto nepovedal inak ako Chicco. Bolo to v tom čase, keď Catellimu skrsol v hlave brilantný plán. Rozhodol sa zamerať na predaj a distribúciu produktov určených deťom od 0 do 36 mesiacov.

Matky a otcovia v Taliansku tento koncept vďačne prijali, pretože dovoz zahraničných produktov pre deti bol nedostatočný a drahý. Domáca firma si získala ich srdcia. Po pár rokoch sa stalo Chicco najsilnejších obchodom v oblasti detského sortimentu v Taliansku. Netrvalo dlho a Chicco expandoval za hranice.

Medzi rokmi 1967 až 1998 sa obchodná značka Artsana rozvetvila do Španielska, USA, Brazílie, Argentíny a Turecka. Od roku 2009 ju nájdeme aj v Rusku, Poľsku, Mexiku a v Indii.


Čo si môžem v Chicco kúpiť?

Chicco sa zameriava na bábätká od 0 do 36 mesiacov a predáva zďaleka všetko, čo si v ich súvislosti dokážete predstaviť. Zastavte sa na chvíľu a popremýšľajte. Kedy ste sa naposledy milovali s vaším partnerom? Ak ste povedali, že to bolo tento týždeň, všetka česť a klobúk dolu. Omnoho pravdepodobnejšie však je, že odvtedy už nejaký ten týždeň, možno aj mesiac uplynul. To isté platí o spánku. Môžete o sebe s čistým svedomím povedať, že ste odpočinutý a spánok vám nechýba? Zrejme nie.

Chicco nepredáva len sortiment pre deti, ale vo veľkej väčšine sortiment, ktorý rodičom uľahčuje náročný život s malým človiečikom.

Vlhčené obrúsky, ktorými rýchlo a efektívne odstránite jedlo z tváre vášho bábätka, vám môžu získať pár minút spánku k dobru.

To isté platí o púdri. Dieťa nebude zaparené na zadočku a nebude plakať, vďaka čomu si môžete dopriať kvalitnejší spánok.

O plienkach nehovoriac. Tie už sú takpovediac samozrejmosťou. Chicco plienky vysokej kvality a so savým povrchom zabezpečia, aby bolo vaše dieťa v suchu, aj keď sa stane nehoda. A že sa nehody stávajú práve v hlbokej polnoci, to vám snáď ani nemusíme pripomínať.

Sterilizačný roztok Chicco ktorý slúži na dezinfekciu dojčenských fliaš, cumlíkov, ukľudňujúcich cumlíkov, hračiek, hrýzatko, jedálenských príborov a iných výrobkov z plastu a železa, ktoré prichádzajú do kontaktu s dieťaťom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *